Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Close to the Sun’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Close to the Sun 2 Mayıs 2019'da Epic Store'da yayınlanacak.

Geçtiğimiz aylarda PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna geleceğini öğrendiğimiz Close to the Sun’ın çıkış tarihi netleşti. Bilgisayar platformu için Epic Store’a özel olacak olan yapım, 2 Mayıs 2019’da bilgisayar platformu için lansmana çıkacak.

Close to the Sun’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu 2

Şubat 2019’da Epic Store’da ön siparişlere açılan Close to the Sun 89.00 TL olarak satışlarına devam ederken oyunun lansman tarihi de nihayet belli oldu. Storm in a Teacup tarafından geliştirilen ve Wired Productions tarafından yayınlanacak olan yapım, 2 Mayıs 2019’da PC’de oynanabilir olacak. Sınırsız bir araştırma ütopyası olarak karşımıza çıkacak olan oyunda 1897 yılına gidecek ve devlet gözetiminden uzak bir dünyada gözlerimizi açacağız.

Oyun içerisinde kız kardeşini arayan Gazeteci Rose Archer’ı canlandıracak ve bize verilen görevleri başararak kardeşimizi bulmaya çalışacağız. Oyun içerisinde bir adada yer alacak ve her şeyin göründüğü gibi olmadığı bir atmosferi keşfedeceğiz. Oyuncular bu atmosferde çürümüş etlerin kokusunu hissedecek ve Karantina adındaki bir bölgeyi keşfedecekler. 2 Mayıs’ta yayınlanacak olan yapım, 10 farklı dil seçeneği ile oyunculara sunulacak. Yapım içerisinde ne yazık ki Türkçe dil desteği bulunmayacak.

Close to the Sun | Out May 2nd Epic Games Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.