Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Clash of Clans Gelirleri Yeniden Yükselişe Geçti

Bir zamanların popüler mobil oyunu Clash of Clans gelirlerini uzun bir zamanın ardından arttırmayı başardı.

Bir zamanların popüler mobil oyunu olan Clash of Clans oyunu uzun zamanın ardından yeniden gelirlerini arttırdı. İşte Clash of Clans oyununun 2019 yılı gelirleri. 

clash of clans gelirleri yeniden yukselise gecti 2

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık hayatımızın vazgeçilmezi olan akıllı telefonların kullanım oranları arttıkça mobil oyunlar da önemli bir artış gerçekleştirmişti. Mobil oyun denilince akla gelen ilk oyunlardan birisi olan Clash of Clans ilk olarak iOS işletim sistemi için çıkış yapmış olsa da sonrasında Android işletim sistemi için de çıkmıştı. Geçen yılların ardından popülerliği her geçen gün düşen Clash of Clans oyunu, 2015 yılından bu yana ilk defa gelirlerini arttırdı. 

Clash of Clans Gelirlerini Arttırdı

Güvenilir araştırma şirketi SensorTower’ın araştırması ile birlikte Clash of Clans’ın kazancı belli olmuş oldu. Oyunun 2019 yılı gelirleri önceki yıllara göre yüzde 27 oranında artış göstererek, toplamda 727 milyon dolarlık bir seviyeye ulaştı. Clash of Clans oyununun bu gelirlere ulaşması oyun için çok önemli zira oyun 2015 yılından itibaren ilk defa gelirlerini arttırdı. 2015 yılında bir rekor kırarak 1.8 milyar dolarlık bir gelir elde eden oyun, son 3 yıl içerisinde düşüşe geçti. Pek çok Clash of Clans oyuncusu oyunu bıraktı ve oyunda herhangi bir eşya almayı bıraktı. 

Supercell’in Epic Games tarafından satın alınmasıyla birlikte işler yoluna girmeye başladı. Clash of Clans oyununun gelirlerinin artımasında Gold Pass’in etkili olduğu görülüyor. Clash of Clans oyuncuları 5 dolar karşılığında satın alabilecekleri Gold Pass ile birlikte daha fazla eşya ve yükseltme alabiliyor. Clash of Clans’ın gelirlerini 2020 yılında arttırıp arttırmayacağı ise merak konusu. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

2 Yorum

  1. İvufifufcju

    Gjcigubuv

    0
    0
    Cevap
    • !!YIKC!!

      merhaba, nasılsın, nasıl bir

      0
      0
      Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.