Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Civilization VI Son Güncellemelesi Yeni Birimler ve Haritalar Ekledi

Civilization VI, yeni birimler, haritalar ve oynanış değişiklikleri içeren son ücretsiz sezon güncellemesini aldı. İşte detaylar.

Civilization VI, sezonun son güncellemesini aldı. Bu son güncelleme, New Frontier Pass‘a sahip olup olmadıklarına bakılmaksızın tüm oyuncular tarafından kullanılabilir. Güncelleme, oynanışı etkileyen birçok değişiklik getiriyor. Oyun, üç yeni birim, dört harita ve çok sayıda denge düzeltmesi ile zenginleştirildi.

Civilization VI 1

Artık Civilization VI ‘da mancınık, ağır piyade ve piyade kullanabiliriz. Birimlerden ilki, uzun zamandır beklenen ortaçağ kuşatma makinesi. Teknoloji ağacında mancınık ve bombardıman arasına yerleştirildi. Man-at-Arms ise Swordsman’i takip eden yeni bir yakın dövüş birimi türü olacak. Öte yandan hat piyadeleri savaş alanında görülecek. Elbette yukarıdaki birimlerin bazılarının yerini belirli ülkelere özgü birlikler aldı.

Civilization VI Game Update - April 2021

Güncelleme ayrıca bir dizi yeni harita ekledi. Özellikle gerçekçi yerleri tercih edenlere hitap edecek. Artık Dev Dünya’da, tarihi başlangıç konumlarıyla Büyük Akdeniz ve Akdeniz’de oynayabiliriz.

Civilization VI son güncellemesi ile, geliştiriciler oyun dengesinde çok sayıda değişiklik yaptı. Listeleri çok uzun ve çeşitli. Düzeltmelerden bazıları, benzersiz alanlardan, binalardan veya münferit ülkelerin ikramiyelerinden elde edilen gelirde sadece küçük ayarlamalar yaptı. Bununla birlikte, bazı ülkeler, oyunu kesinlikle etkileyebilecek çok daha büyük değişikliklere uğradı.

İspanya artık dış ticaretten daha çok kazanan bir millet. Ulus ayrıca denizaşırı kolonilerin kurulmasını teşvik eden bonuslar da aldı. İspanyol Engizisyonu şimdi daha da güçlü. Öte yandan Mapuche, rakiplerinin şehirlerinin sadakatini azaltmak için daha da fazla bonus kazandı. Altın çağ yaşayan ülkelere karşı da daha etkili olacaklar. Buna ek olarak, oyundaki hemen hemen tüm diğer uygarlıklar az ya da çok değiştirildi.

Ayrıca izcilerimize köpeklerini sevmeleri için talimat verebileceğimizi de belirtmekte fayda var. Köpek severler için bu muhtemelen oyundaki en önemli değişiklik oldu. Ek olarak, içerik oluşturucular bazı birimlerin istatistiklerini değiştirdi ve arayüzü geliştirdi. Yapay zeka artık daha iyi çalışacak. Geleneksel olarak, her güncellemede olduğu gibi, geliştiriciler de Civilization VI ‘da bulunan birçok küçük hatayı düzeltmişlerdir.

New Frontier Pass, 199 TL fiyat etiketi ile satışta. Steam platformundan satın almak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.