Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cities Skyline’ın Yeni DLC Paketi Sunset Harbor Yayınlandı

Cities Skyline'ın yeni DLC paketi yayınlandı.

Paradox Interactive, Sunset Harbor DLC‘nin artık PC, PlayStation 4 ve Xbox One için kullanılabilir olduğunu duyurdu. Cities Skylines deneyimini, daha fazla ulaşım aracı ve Balıkçılık Endüstrisi gibi yeni özelliklerle zenginleştirecek.

Cities Skylineın Yeni DLC Paketi Sunset Harbor Yayınlandı

Cities Skylines, paketi satın almaya karar vermeleri halinde oyuncular 25 TL ödeyerek yeni DLC, Sunset Harbor’a sahip olabilecekler. PC ve konsollara aynı anda ulaşan ilk Cities Skylines genişletmesi, ancak hayranların sabırsızlıkla bekleyeceği tek özellik değil. En çok istenen özelliklerden bazıları, toplu taşıma için troleybüs gibi DLC ile eklenmiştir. Vatandaşları A noktasından B noktasına taşımanın başka birçok yeni yolu var, bu yüzden tüm yeni özelliklerin bir özeti.

Balıkçılık Endüstrisi. Adından da anlaşılacağı gibi, oyuncular denizdeki balıkçı teknelerini ve balık çiftliklerini kontrol ederek bu sektörü keşfedebilecekler. Uygun politikaları izleyerek en taze balıkları marketlere götürebilirsiniz. Birisinin uygun bir su kütlesi ile sıkışması durumunda, gelecekte kullanmak üzere atık suyu işleyecek su arıtma tesislerini kullanabilirler.

Yeni otobüs sistemi, birisinin çevre dostu olması ve araçlara güç sağlamak için gerekli havai kabloları inşa etmesi durumunda Intercity Otobüs Hizmeti ve Troleybüs Hizmetini içerir. Ayrıca, ulaşım merkezleri vatandaşlar için farklı ulaşım şekilleri arasındaki geçişi kolaylaştırmak için farklı toplu taşıma ağlarını birbirine bağlayacaktır.

https://youtu.be/-4Xq1ALkEuA

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.