Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Chrono Trigger İçin Orijinal SNES Grafik Yaması Yayınlanacak

Chrono Trigger'ın PC sürümü eski nesil grafiklerle de sunulacak.

Square Enix bugün bir duyuru yaparak Chrono Trigger için ilerleyen aylarda birden fazla yamanın yayınlanacağını açıkladı. İlk güncellemeler bu ayın sonunda çıkacak ve her ne kadar dağıtıcı firma yama notlarını duyurmasa da, özellikler hakkında bazı bilgiler verdi.

Chrono trigger icin orijinal snes grafik yamasi yayinlanacak 1

Chrono Trigger’ın ilk yamasında grafik ayar seçeneği bulunacak. Bilindiği gibi Chrono Trigger normalde Nintendo konsolları için satışa çıkmıştı. Bu yamayla da oyunun şu anki yüksek çözünürlüklü grafiklerini orijinal SNES görsellerine çevirme şansı tanınacak. Böylece nostalji yaşamak isteyenler Chrono Trigger’i doğrudan eski hâliyle oynayabilecek.

Konuya dair Square Enix şu açıklamayı yaptı;

‘İlk yamaları Nisan ayında yayınlamayı planlıyoruz. En büyük değişiklik ise yüksek çözünürlüklü grafikleri, orijinal Chrono Trigger grafiklerine çevirme özelliği olacak. İlk yama yayınlandığında tam notları da paylaşacağız. Şimdilik şunu söylemek istiyoruz, emin olun ki düzenlemeler için sıkı çalışıyoruz ve Chrono Trigger’ı Steam’de mümkün olduğu kadar destekleyip güncel tutacağız.’

Bu da demek oluyor ki PC oyuncuları Chrono Trigger’ı eski hâliyle oynamak için modlara mecbur kalmayacak. Bunun yerine doğrudan Square Enix tarafından çözünürlük desteği sağlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.