Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Chronicles of Elyria’nın Karakter Yaratma Ekranı Tanıtıldı

Chronicles of Elyria’da bizi oldukça ayrıntılı bir karakter yaratma ekranı bekliyor.

Yakında çıkacak olan sandbox fantazi MMORPG oyunu Chronicles of Elyria için 60 dakika uzunluğunda bir video yayınlanırken, oyunun tasarımcısı ve Jeremy ‘Caspain’ Walsh’in yorumlarıyla karakter yaratma ekranı tanıtıldı. Özellikle Chronicles of Elyria’ya dair  heyecan hissedenlerin mutlaka kontrol etmesinde fayda var.

Chronicles of elyria karakter yaratma ekrani tanitildi 1

Chronicles of Elyria geride bıraktığımız Mayıs 2016 tarihinde Kickstarter üzerinde bir fon kampanyası düzenlemişti ve kısa süre içinde hedefine ulaşarak 1.3 milyon doların üzerinde devasa bir bütçe toplamayı başarmıştı. Bu durum oyunun geliştirme çalışmalarına hız katarken, yine de gecikmeler olmuştu. Chronicles of Elyria’nın 2019 yılının ikinci yarısında çıkması bekleniyor.

Aynı zamanda Chronicles of Elyria için genel takvim de yayınlandı ve alfa sürümleri, beta sürümleri ve stres testleri hakkında bilgi verildi. Oyunun VoxElyria adlı ilk alfa testi bu yılın ikinci çeyreğinde gerçekleşecek, ardından üçüncü çeyrekte ikinci alfa, 2019 yılının ilk aylarında da ilk beta testi gerçekleşecek. 2019’un ikinci yarısında ise stres testi yapılacak ve ardından çıkış aşaması için geri sayım başlayacak.

Bakalım Chronicles of Elyria hedefine ulaşabilecek mi?

Chronicles of Elyria | Character Creation | Pre-Alpha Live Walkthrough

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.