Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Chris Metzen, Warchief Gaming’e İle Oyun Dünyasına Geri Döndü

Uzun yıllar boyunca Blizzard Entertainment'ta görev alan Chris Metzen, Warchief Gaming'e katıldı.

Blizzard Entertainment‘ın hikaye ve seriden sorumlu eski kıdemli başkan yardımcısı Chris Metzen, oyun geliştirme halkasına geri döndü. Warchief Gaming, Orange County, California’da bir masa üstü oyun kulübüydü, ancak şimdi aynı zamanda bir geliştirme stüdyosu olacak. Metzen, masaüstü oyunlarının geliştirilmesini amaçlayan bu yeni macerada, Blizzard’da eski kalite güvence başkan yardımcısı Mike Gilmartin ile birlikte yer alıyor.

Chris Metzen Warchief Gaminge Ile Oyun Dunyasina Geri Dondu

Christ Metzen, World of Warcraft topluluğunun çok iyi tanıdığı isimlerden biri, kendisi aynı zamanda oyun içerisinde seslendirme de yaptı. Ancak daha sonra Metzen Blizzard Entertainment’tan ayrıldı ve şimdi kendisi Warchief Gaming’de yer alıyor. Warchief Gaming, aslında 2018’de kurulmuş bir oyun kulübüydü, ancak şimdi oyun da yapacak. Orijinal kulüp, geliştirme stüdyosu ciddi olarak başladığında bile açık kalmayı ve faaliyetlerine devam etmeyi planlıyor.

Bu, COVID-19 krizi nedeniyle masa üstü oyunu geliştirmek için yakın tarihte en kötü zamanlardan biri olabilir, ancak umarım Metzen’in yeni macerası meyvelerini verdiğinde bu cephede işler daha iyi olur. Açıkçası Metzen önderliğinde yeni oyunların nasıl olacağını merak ediyorum, sonuçta Blizzard gibi bir şirkette yıllarını geçirmiş birinden kötü bir oyun beklemiyoruz.

Warchief Gaming Announcement

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.