Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Children of Morta Ön Siparişlere Açıldı!

Children of Morta Steam'de ön siparişlerde yer alıyor.

Eylül 2019’da hem konsol hem de bilgisayar platformunda oyunculara sunulacak olan Children of Morta geçtiğimiz günlerde Steam’de ön siparişlere açıldı. Yapım yüzde 10 indirimli olarak 40.00 TL yerine 36.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Children of Morta Ön Siparişlere Açıldı 2

Dead Mage imzası ile geliştirilen Children of Morta kahramanlarla dolu sıra dışı bir yapıda karşımıza çıkacak. Birbirinden farklı maceralara çıkacağımız yapımda kötülüğü durdurmak için mücadele edeceğiz. Her geçen gün yozlaşmanın toprağa yayıldığı bir atmosferde hikâye eşliğinde ilerlemeye çalışacak ve karanlığın ilerlemesini durdurmak için ter dökeceğiz.

Farklı biyomlar da yer alan zindanlara giriş yapabileceğimiz oyunda seçebilieceğimiz 6 farklı karakter yer alacak. Bu karakterler bir ailenin üyeleri olacak. Kahramanlarla dolu bir aile ile tanışacağımız yapımda, çeşitli yetenekler ve özellikler de yer alacak. Uzak topraklarda yer alacak olan sürükleyici hikâye hemen hemen tüm oyunculara hitap edecek. Günlük yaşantıdan bazı izlere de ev sahipliği yapacak olan oyun renkli içeriklere sahip olacak.

Karanlık topraklara tekrar huzuru getirmek için çeşitli görevler yapacağımız yapımda görevleri sırasıyla yaparak ilerleyeceğiz.

Oyun şuan Steam’de satın alınabilir durumda yer alıyor.

Children of Morta | Pre-order now!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.