Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Chernobylite’ın Büyük Güncellemesi Yayınlandı, Oyunun Türkçe Dil Desteği Güncellendi

Chernobylite'ın dev güncellemesi yayınlandı. Oyun yeniden optimize edildi ve dosya boyutu 2 GB azaldı.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için 16 Ekim 2019’da lansmana çıkan Chernobylite erken erişim oyunu olarak oynanmaya devam ederken yapım büyük bir güncelleme aldı. Oyunun yeni güncellemesi ile Türkçe dil desteği de güncellendi.

Chernobylite’ın Büyük Güncellemesi Yayınlandı Oyunun Türkçe Dil Desteği Güncellendi 2

Steam fiyatı 80.00 TL olan Chernobylite tek oyunculu bir hikâye eşliğinde oynanmaya devam ederken yeni güncellemeler de almaya devam ediyor. 2019’un son aylarında Mega güncellemesi alan yapım dün akşam da büyük bir güncelleme duyurusu yayınladı. Güncellemenin dosya boyutu Steam topluluk sayfası üzerinden oyuncular ile paylaşılırken güncelleme Türkçe dil desteğinin versiyonunu da düzeltti.

Yayınlanan yeni güncelleme ile oyuna kaydetme sürüm sistemi eklendi. Bu sistem sayesinde oyncular artık kaydetmenin en son değişikliklerle uyumlu olup olmayacağı konusunda bilgilendirilebilecekler. Çeşitli optimizasyonları da beraberin de getiren yeni güncelleme, ses içeriğini yeniden optimize ederek oyunun dosya boyutunda önemli ölçüde azalmaya neden oldu. Yapımın dosya boyutu 2 GB daha az oldu.

CPU ve oyundaki tüm ayarların da yeniden optimize edildiği belirtilirken oyunun artık daha yüksek fpslerde oynanabileceği ifade ediliyor. Yapımdaki Macarca, Fransızca ve Türkçe dil seçenekleri de güncellenirken, oyun içerisindeki birçok hata da ortadan kaldırıldı.

Güncellemenin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.