Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cedi Osman Ve Mete Gazoz Kozlarını LoL’de Paylaşacak

Spor dünyasının iki ünlü ismi LoL'de karşı karşıya gelecek.

Günümüzün en çok oynanan oyunlarından bir tanesi olan League of Legends birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Milyonlarca oyuncuya sahip olan MOBA oyunu yarın Mete Gazoz ve Cedi Osman’ın kozlarını paylaşmasına ev sahipliği yapacak.

Cedi Osman Ve Mete Gazoz Kozlarını LoL’de Paylaşacak 2

Bilindiği üzere bir aydan uzun bir süredir Corona Virüsü tüm dünyayı kasıp kavuruyor. Milyonlarca insanın eve kapanmasına neden olan virüs salgını oyun satışlarını ve internet yayınlarının izlenme oranlarını artırmaya devam ederken insanlarda evde zaman geçirmeye başladılar.

Ülkemizde ve dünyada Corona Virüsü salgını can almaya devam ederken eve kapanan oyunseverler için de yepyeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Bugün Mete Gazoz resmi Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımda ünlü basketbolcu Cedi Osman’a adeta meydan okuyor.

Yapılan paylaşımda herkesin olması gerektiği gibi evde olduğuna dikkat çekerken, 20 Mart yani yarın Cadi Osman’la League of Legends’da karşı karşıya geleceklerini belirttiyor. Canlı olarak FutbolistCo Twitch kanalı üzerinden yayınlanacak olan mücadele de izleyicilere de çeşitli sürprizler sunulacak.

Dileyen oyuncular yarın Meta Gazoz ve Cedi Osman arasında yapılacak olan LoL karşılaşmasını Twitch üzerinden ilgiyle izleyebilir, sürprizlerle eğlenceli anlar geçirebilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.