Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

CD Projekt RED’in Mali Raporu Açıklandı

Cyberpunk 2077 son geliştirme aşamasına girdi.

CD Projekt RED, mali raporunda Cyberpunk 2077‘nin son geliştirme aşamasına girdiğini açıkladı. Oyun 17 Eylül 2020‘de çıkacak ve bu geliştirme ve durum güncellemesi bu çıkış tarihinin artık kesin çıkış tarihi olarak onaylanıyor.

CD Projekt REDin Mali Raporu Açıklandı

DsoGaming‘in haberine göre, CD Projekt Red yapmış olduğu açıklamada “CD Project Red, bugüne kadarki en geniş RPG’sinin Cyberpunk 2077’nin geliştirilmesinin son aşamasıyla devam ediyor. Oyun, oyuncuların yüksek teknolojili bir açık dünyaya sahip olan ve yakın zamanda geleceğin en tehlikeli metropolü olan Night City’de oyunun keyfini sürecekler” dedi.

Ayrıca CD Projekt RED, The Witcher serisinin 50 milyondan fazla sattığını açıkladı. İlk The Witcher oyunu 2007’de çıktı. Böylece, 50 milyon satış rakamına toplam’da 13 yıl gibi bir sürede ulaştı. Asıl merak edilen konu ise Cyberpunk 2077’nin ne kadar satağıyla ilgili, artık bunu da oyun çıkış yaptığında öğreneceğiz.

Son olarak ve daha önce de belirttiğimiz gibi, The Witcher 3’ün PC versiyonu harika satıyor. CD Projekt RED’e göre, bu günlerde oyunun satışlarının çoğu PC versiyonundan geliyor. Buna ek olarak, The Witcher 3, dizisinin çıkışının ardından toplam satışlarının yarısından fazlasını oluşturarak 28 milyon adet kopya sattı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.