Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

CD Projekt RED, Hideo Kojima İçin Bir Görünüm Yayınladı

CD Projekt RED, Death Stranding'in PC lansmanını kutlamak için Hideo Kojima ve ekibini tebrik etti.

Bildiğiniz üzere dün akşam saatlerinde Death Stranding PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden yayınlandı. CD Projekt RED ise hem Hideo Kojima’yı hem de Kojima Productions’ı tebrik ederek, Hideo Kojima’nın Yaiba Kusanagi motorsikleti üzerinde olduğu bir görüntü yayınladı.

CD Projekt RED Hideo Kojima İçin Bir Görünüm Yayınladı

Bildiğiniz üzere Death Stranding PlayStation 4’e özel olarak piyasaya sürülmüştü. Ancak oyunun daha sonra PC için çıkacağı söylenmişti ve Death Stranding nihayet dün PC için çıkışını gerçekleştirdi. Death Stranding’in PC sürümü, kilitli kare hızı ve ultra geniş monitör desteği gibi yeni özellikler ile birlikte geldi. Oyun şimdi Steam ve Epic Games Store üzerinden satın alınabilir.

Twitter üzerinden CD Projekt RED yapmış olduğu bir paylaşım ile hem Hideo Kojimayı hem de Kojima Productions’ı tebrik etti. Ekip, Cyberpunk 2077’de bulunan Yaiba Kusanagi motorbisikleti ile pozlanan iki Hideo Kojima görüntüsünü paylaştı ve şu mesajı yayınladı “Tokyo’dan Night City’ye, bu oldukça büyük bir yolculuk, Death Stranding’in PC lansmanı için Kojima-san ve ekibini tebrik ediyoruz.” dedi.

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077’de bir çok sürpriz olacağını söylemişti ve henüz bunların çoğu ortaya bile çıkmadı. Bu da akıllara acaba Hideo Kojima’nın oyunda olup olmayacağı sorunu akıllara getirdi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.