Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

CD Projekt RED En Değerli Polonyalı Şirket Oldu

CD Proejtk RED, Polonyada ki en değerli firmalardan biri oldu.

CD Projekt Red, şu anda 26,9 milyar PLN’lik (Polonya Zlotisi) piyasa değerine sahip en değerli Polonya şirketidir. Sevgili geliştirici, koronavirüs pandemisinin neden olduğu son krize rağmen istikrarlı bir büyüme yaşıyor.

CD Projekt RED En Değerli Polonyalı Şirket Oldu

Witcher üçlemesini getiren ve şu anda Cyberpunk 2077 üzerinde çalışan ödüllü stüdyo CD Projekt Red, bankier aracılığıyla en değerli Polonyalı şirket oyun mekaniği raporları haline geldi. CD Projekt Red değeri şirketin hisselerinin toplam piyasa değeri olan piyasa değeri açısından 26,9 milyar PLN’ye ulaştı.

Bildiğiniz gibi, CD Projekt Red son zamanlarda olağanüstü bir başarıya daha ulaştı. Şirket, sadece Ubisoft’un arkasından gelen, Avrupa’nın ikinci büyük video oyunu şirketi oldu. Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi hızla yaklaştığı için CD Projekt Red’in çok uzun süre ikinci kalamayacağını söylemek güvenlidir. 

Cyberpunk 2077 hakkında konuşan CD Projekt Red, son zamanlarda oyuncuların birkaç oyun vitrini ve fragmanına rağmen henüz bir şey görmediğini söyledi. Parmaklar yakın gelecekte daha fazla içerik için geçti.

Sonuç olarak, şu anda CD Projekt Red’de çalışmakta olan birçok plan ve proje var ve tüm bu yeni oyunları görmek ve oynamak için sabırsızlanıyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.