Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Castle Crashers Remastered 17 Ekim’de PlayStation 4 Ve Nintendo Switch’e Gelecek!

Castle Crashers Remastered'ın çıkış tarihi belli oldu.

Xbox One ve PC platformu için Mart 2018’de Microsoft Store üzerinde lansmana çıkan Castle Crashers Remastered yakında PlayStation 4 ve Nintendo Switch oyuncularına sunulacakmış. Oyunun çıkış tarihi geliştirici tarafından duyurulmuş.

Castle Crashers Remastered 17 Ekim’de PlayStation 4 Ve Nintendo Switch’e Gelecek 2

The Behemoth tarafından geliştirilen ve yayınlanan Castle Crashers Remastered 1 yıldan fazla süredir Xbox One ve PC platformunda oynanmaya devam ediyor. Bugün gelen bilgilere göre oyun PlayStation 4 ve Nintendo Switch platformu oyuncularına da sunulacakmış. Xbox One platformunda 39.00 TL olan yapım Nintendo eShop üzerinde 14.99 dolar fiyat etiketine sahip olurken PS 4 sürümünün fiyatı henüz bilinmiyor.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Castle Crashers Remastered 17 Ekim’de PlayStation 4 ve Nintendo Switch platformu için lansmana çıkacakmış. Tüm platformlarda aynı içeriklere sahip olacak olan yapım şuanda aktif olarak Xbox One ve PC platformunda oynanmaya devam ediyor.

Oyunun Nintendo Switch platformunda yer alan bilgilere göre 25’ten fazla karakterin yer aldığı yapımda 40’dan fazla silah yer alıyor. Bu silahların çoğu da kilitli bir şekilde karşımıza çıkacak. Yapım Switch’te 153 MB dosya boyutuna sahip olacak .

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.