Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Car vs Cops İle Akıllı Telefonunuzda Keyifli Vakit Geçirebilirsiniz!

Car vs Cops ile akıllı cihazınızda ücretsiz Arcade oyunu oynayabilirsiniz.

Ketchapp tarafından geliştirilen, Android ve İOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan Car vs Cops ile alışılmışın dışında bir Arcade oyunu oynayacağız.

Car vs Cops İle Akıllı Telefonunuzda Keyifli Vakit Geçirebilirsiniz 2

Günlük ödüllerin yer aldığı oyunda oldukça basit grafikler yer almaktadır. Kovalamaca tarzında bir oyun olan Car vs Cops ile polislerden kaçacak ve onlara yakalanmamak için mücadele edeceğiz. Oyun içerisinde polisleri ne kadar peşimizde tutarsak o kadar puan kazanıyoruz. Eğer polis araçlarını birbirlerine çarptırarak yok edebilirseniz daha fazla puan kazanabiliyorsunuz. İçerik bakımından oldukça sınırlı olan mobil oyunda ilerledikçe polis helikopteri de bizleri takip etmeye başlıyor. Manevralar ile polis araçlarını birbirlerine kırdırabilir ve onlardan kurtulabilirsiniz.

Oldukça eğlenceli bir yapıya sahip olan Car vs Cops adlı oyunda polis araçları, tanklar ve helikopterler yer almaktadır. Basit kontrol seçeneklerine sahip olan oyuna hızlı bir şekilde adapte olabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. En son güncellemesini 13 Mart’ta alan yapım sürükleyici yapısı ile ülkemizde de belirli bir kitle tarafından oynanıyor. Android ve İOS platformunda binlerce oyun sever tarafından ilgiyle oynanan yapım tamamen ücretsiz olarak yayınlandı.

Oyunu Android ve İOS platformunda oynayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.