Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Car Thief Simulator Steam’e Eklendi

Car Thief Simulator Steam sayfası eklendi.

Dust Studios‘un geliştirdiği Car Thief Simulator Steam’de açıklandı. Oyuncular, oyunun Steam sayfasındaki geliştirme sürecini takip edebilirler. Dust’ın en son simülatörü, arabaları çalmak, sürmek ve satmak zorunda olan bir araba hırsızı olarak oynamanıza izin verecektir.

Car Thief Simulator Steame Eklendi 1

Dust Studios’un geliştirdiği en son oyun olan Car Thief Simulator açıklandı. Oyuncular, oyunun geliştirme süreci Steam sayfasından takip edilebilir. Car Thief Simulator, Wrocław şirketi tarafından Steam’de bulunan üçüncü simülatör oyunudur. En son simülatör, ana görevi araba çalmak olan bir araba hırsızı olarak oynamanıza izin verecektir. Avlanma alanlarınız şehir sokakları, partiler ve otoparklardan oluşacaktır.

Oyun bazı yönleriyle Thief Simulator‘e benzese de, Dust Studios, araba çalmanın iç işlerine odaklanıyor. Car Thief Simulator’de, sokaktaki herkes neler olup bittiğini tespit edebilir ve polisi uyarabilir, bu yüzden etrafta sinsice dolaşmak ve göz kulak olmak başarınızın anahtarı olacaktır. Oyunun tam olarak ne zaman çıkacağı belli değil ancak oyunun Steam sayfasına takip edebilir ve oyunu istek listenize ekleyerek çıktığı zaman bildirim gelmesini sağlayabilirsiniz.

Steam sayfasına bakmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Car Thief Simulator - Official Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.