Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Capcom Pintiliği Bıraktı: Resident Evil Village Demosu Bir Hafta Uzatıldı

Capcom, merakla beklenen korku oyunu Resident Evil Village için yayınladığı son demonun tarihini bir hafta daha uzattı.

Japon video oyun devi Capcom, şimdiye kadar sadece PlayStation’a özel olmak üzere kez Resident Evil Village demo hafta sonu etkinliği düzenledi. Son olarak 18 Nisan’da erişime sunulan demo, oyunculara Village’ın belirli bir bölümünü 30 dakikaya kadar oynayabilecekleri sekiz saatlik bir zaman sunmuştu.

Demonun sınırlı bir süre için erişime açılması, bazı oyuncuların tepkisini çekti. Capcom, geri bildirimlere yanıt olarak Avrupa’da 2 Mayıs’ta yayınlanacak çoklu platform demosunu önemli ölçüde uzatacağını duyurdu.

Resident Evil Village demo PlayStation

Söz konusu tarihte PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S, Steam ve Stadia platformlarına yayınlanacak olan demo, başlangıçta 24 saat ile sınırlı olacaktı, ancak şimdi bu süre tam yedi güne çıktı.

Resident Evil Village demosu yayınlandığında, hangi platformu seçerseniz seçin, hem köyü hem de kale alanlarını keşfetmek için 60 dakikalık oyun oynayacaksınız. Tüm saati köy veya kale etaplarında geçirebilir veya zamanınızı dilediğiniz gibi ikisine bölebilirsiniz.

Resident Evil Village erken erişim

2 Mayıs Pazar günü TSİ 02:00’da erişime açılacak olan demo, 10 Mayıs Pazartesi günü TSİ 01:00’a kadar devam edecek. Yani demo, Village piyasaya çıktıktan sonra da oynanabilecek.

İkonik korku serisinin sekizinci ana oyunu olan Resident Evil Village, 7 Mayıs 2021 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, Steam ve Stadia platformlarında satışa çıkacak. Oyun, PS4’ten dijital PlayStation 5 sürümüne ücretsiz yükseltme imkanı sunacak. Resident Evil Village sistem gereksinimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.