Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty:Black Ops Zombies Android Platformunda indirime Girdi!

Call of Duty:Black Ops Zombies Android platformunda 12.99 TL olarak satılıyor.

Mobil platformun başarılı aksiyon oyunları arasında yer alan Call of Duty:Black Ops Zombies, Android platformunda 20.99 TL’den 12.99 TL’ye düştü.

Call of Duty Black Ops Zombies Android Platformunda indirime Girdi 2

Yıllardır aksiyon severlerin favori oyunu olarak akıllara kazınan Call of Duty serisi bilgisayar ve konsollarda olduğu kadar mobil platformda da geniş kitlelere hitap ediyor. Oyunculara gerçek bir aksiyon deneyimi sunan Call of Duty:Black Ops Zombies, Arcade modu ile oyuncuları tehlikelerle dolu bir dünyaya götürüyor. Zombiler ile mücadele edeceğimiz oyunda kısıtlı haritalar karşımıza çıksa da zengin içeriği bu kusurun üstünü örtüyor.

50 farklı seviyenin yer aldığı oyunda zombileri temizlemek için sürükleyici bir savaşa katılacak ve hayatta kalmaya çalışacağız. Tekli ve çoklu oyunculu olarak da oynanabilen Call of Duty:Black Ops Zombies, çoklu modunda 4 farklı oyuncuyu bir araya getirerek zombilere karşı mücadele etmeye çağırıyor. 3D kamera açıları ile oyuncuları gerçek bir mücadelenin ortasına götüren yapım, 5 gün boyunca 12.99 TL olarak satışlarına devam edecek. 5 gün sonra oyun standart satış bedeli olan 20.99 TL’ye satışlarına devam edecek.

Özellikler

  • Basit kontroller
  • Sürükleyici yapı
  • Aksiyon sahneleri etkileyici
  • Ses efektleri kaliteli
  • Multiplayer mod

Oyunu buradan Android cihazınıza indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.