Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Warzone Yeni Harita İçin Pasifik’e Gidiyor

Bu gece yeni modlarla birlikte tanıtıldı.

Call of Duty Vanguard ile birlikte piyasaya sürülecek ve yeni yerel ayarların ilk görüntüleri bu geceki Vanguard çok oyunculu gösterimi sırasında gösterildi. Bu hafta sonu betasına dahil edilecek yeni modların ve haritaların ayrıntılarını içeren videonun tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Call of Duty: Warzone Pasifik Haritası Nasıl?

Warzone’un şu anki merkez haritası olan Verdansk ile aynı boyutta. Tropikal ortamın çekimlerini bir kenara bırakın, yukarıdaki videoda çok fazla bilgi paylaşılmadı. Bunun yerine Raven Software’den Amos Hodge, Warzone güncellemesinin Vanguard2ın geri kalanıyla aynı teknoloji üzerine inşa edildiğini ve “kesintisiz silah entegrasyonu ve oyun dengesine” izin verdiğini ve yeni anti-hile ile geleceğini bildirdi.

Diğer 25 dakika için Vanguard’ın çok oyunculu oyununa bir göz attık. Buna yeni yıkılabilir seviyeler, hava efektleri, kör ateş ve monte edilmiş ateş değişiklikleri ve yeni modlar dahildi.

Pasifik haritasında hakkında elimizde oldukça kısıtlı bilgi olmasına rağmen birçok oyuncu bu haritayı merakla bekliyor. Tanıtımın neredeyse tamamı Vanguard hakkında olmasına rağmen verilen bu ufak bilgilerde bizleri güzel bir çalışmanın beklediğinin bir göstergesi.

Call of Duty

Call of Duty Warzone sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.