Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: WWll’nin Mikro Ödeme Sistemi Ertelendi!

Activision yaptığı açıklama da Call of Duty: WW2'nin mikro ödeme sisteminin haftaya ertelendiğini duyurdu.

Geçmiş serilerinde Call of Duty ile oldukça başarılı işlere imza atan Sledgehammer Games, WW2 ile birlikte bizleri yeniden İkinci Dünya Savaşı’na götürüyor. Farklı bir bakış açısı ile karşımıza çıkan WW2 bu günlerde satış rakamları ile adından sıkça söz ettiriyor.

Call of Duty WWll’nin Mikro Ödeme Sistemi Ertelendi 2

Birçok oyunda popüler bir ödeme sistemi haline gelen mikro alışveriş sistemi, oyun severlere oyun içerisinde alışveriş yapabilme olanağı sağlıyor. Call of Duty: WWll’nin mikro alışveriş sistemi henüz aktif olarak çalışmaya başlamadı. Oyun içerisinde alışveriş yapabileceğimiz CoD Points’i gerçek para ile satın alabileceğimiz bu sistem henüz oyun severler’in erişimine açılmış değil. Sistemin neden aktif hale gelmediği hakkında Sledgehammer Games herhangi bir açıklama yapmış değil.

Oyunun yayıncısı olan Activision sosyal medyadan yaptığı bir duyuru ile mikro alışveriş sisteminin gelecek haftaya ertelendiğini belirtti ve özür diledi. EA, Battlefront 2’ye getirdiği mikro ödemeler ile şu günlerde başını ağrıtıyor. Call of Duty: WW2’nin oyuncuları mikro ödemelere isyan etmezken pek keyifle karşıladıkları söylenemez.

Call of Duty WWll’nin Mikro Ödeme Sistemi Ertelendi 3

Call of Duty: WWll’nin sonu Battlefront 2’ye benzer mi bilinmez. Ancak oyun içi mikro ödemeler oyuncular için kabus haline geldi. Oyunu alırken zaten para ödüyoruz. Oyunu oynarken de para ödemeye devam mı edeceğiz?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.