Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: WWll’den Etkinlik Duyurusu Geldi!

Call of Duty: WWll 8 Aralık 2017 – 2 Ocak 2018 tarihleri arasında Kış Kuşatması adlı bir etkinlik yapacak ve oyunculara ödüller dağıtacak.

Bu yıl satış rakamları ile beklenen seviyeye gelen Call of Duty: WWll, yen bir etkinlik duyurusu yaptı. İkinci Dünya atmosferini oyunculara tam anlamıyla veremeyen yapım, çoklu oyuncu modu ile beğeni üstüne beğeni kazandı.

cccc

VG247’nin bu sabah yaptığı habere göre Call of Duty: WW2’de yeni bir etkinlik başlıyormuş. Bu etkinlik 8 Aralık’ta başlayacak olup 2 Ocak 2018’de son bulacakmış. Bu etkinliğin adı Kış Kuşatması olarak duyuruldu. Oyuncular 8 Aralık 2017 – 2 Ocak 2018 tarihleri arasında bu etkinliğe ortak olabilecek ve aksiyonu en üst seviyede yaşayabilecekler. Oyuna gelen etkinlik en çok sevilen haritalardan birisi olan Carentan üzerinde gerçekleştirilecek. Etkinlik boyunca oyunculara fazladan XP ödülleri dağıtılacak.

Bu etkinlik ile oyuna yeni silahların ve özelliklerin geleceğini de belirtelim. Oyunun bazı eksik yönleri gelecek olan bu etkinlik güncellemesi ile birlikte tamamen ortadan kaldırılmış olacak. Son beş haftadır İngiltere’deki satış listesinin ilk sıralarına yerleşen oyun bu etkinlik haberi ile satışlarında önünün açılacağı yönünde adımlar atmaya devam ediyor. Unutmadan tekrar hatırlatalım bu etkinlik ile oyuna eklenen silahlardan ilk 5’ini görebileceğiz. Bu silahlar arasında benim ilgimi çeken Gewehr 43 ve İngiliz makineli tüfeği Sten, şimdiden beni heyecanlandırmış durumda.

Etkinliğin çizelgesi aşağıda yer almaktadır.

Call of Duty WWll’den Etkinlik Duyurusu Geldi 2

Call of Duty WWll’den Etkinlik Duyurusu Geldi 3

Call of Duty WWll’den Etkinlik Duyurusu Geldi 4

Call of Duty WWll’den Etkinlik Duyurusu Geldi 5

Dilerseniz aşağıdan etkinliğe dair videoyu izleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.