Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: WWll, Xbox One X’de 4K Oynanacak!

Call of Duty: WWll, 3 Kasımda yayınlanacak. Call of Duty serisinin kurtarıcısı olarak görülen Call of Duty: WW2, Xbox One'da 4K oynanacak.

Oyuncular tarafından merakla beklenen Call of Duty: WW2 şu sıralar serisinin kurtarıcısı olarak görülüyor. 2.Dünya Savaşı’nın en iyi anlatıldığı oyunlardan biri olan Call of Duty: WWll Nazilerinde gerçek yüzünü ortaya koyuyor.

Call of Duty WWll Xbox One’da 4K Oynanacak 1

Aksiyon oyunu severler’in büyük bir merakla beklediği Call of Duty: WW2, 3 Kasım 2017’de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek. Geçtiğimiz günlerde oyunun içeriği hakkında sizlere bilgiler vermiştik. Oyun için yeni yayınlanan fragmanlar da adeta savaşın gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Fragmanlarda Nazi Subaylarının olduğu sahneler adeta öfkeyle ve nefretle izlenmişti.

Oyunun geliştiricileri arasında bulunan Eric Hirshberg “En önemli şey, piyasayı nereden vuracağını bilmek. Dengeyi bulmalısınız. Eğer oyun, yeteri kadar oyunculara yakın gelmezse, serinin severler’ine bu oyunu ulaştıramayız. Eğer oyun yeterince yenilikçi olmazsa, oyuncular çabuk sıkılır. Bu yüzden iki ucu da dengede tutmaya çalışıyoruz. Fakat dengeyi tutturduğunuz zaman, ortalama olarak en iyi oyunu çıkarttığınız, en iyi fan geri dönüşünü aldığınız zamandır. İşte bu zaman da, o zamanlara benziyor. Call of Duty: WWII; doğru zamanda, doğru kişiler tarafından yapılan, doğru bir oyun.” demişti.

Call of Duty WWll Xbox One’da 4K Oynanacak 2

Bugün yeni gelen bilgiler arasında Call of Duty serisinin kurtarıcısı olarak görülen Call of Duty: WWll, Xbox One X’de 4K olarak oynanabilecek. Günümüzde çıkan yeni 4K oyunların grafiklerinin daha kaliteli ve gerçekçi olduğunu söylemek yanlış olmaz galiba. Call of Duty: WWll içinde 4K grafiklerin gelmesi oyunu daha çekici ve gerçekçi bir hale getiriyor. Xbox One oyuncuları için adeta müjde gibi olan bu haber ile yakın bir zamanda oyun içerisine dair 4K bir fragman yayınlanacağı duyuruldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.