Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: WWll PC Oyuncularını Etkilemek İstiyor!

Call of Duty: WW2'nin bilgisayar oyuncuları tarafından oldukça ilgi çekici bir halde oynanıyor. Oyunun geliştiricisi daha fazla bilgisayar oyuncusu çekmeyi planlıyor.

Yıllardır İkinci Dünya Savaşı teması ile karşımıza çıkan Call of Duty, her yıl olduğu gibi bu yılda oyuncuları etkileyecek gibi görünüyor. Sledgehammer Games tarafından geliştirilen oyun şu sıralar Steam’de en çok satılanlar arasında bulunuyor.

Call of Duty WWll PC Oyuncularını Etkilemek İstiyor 2

Yayıncılığı Activision tarafından yapılan Call of Duty WW2, 3 Kasım’da yayınlanmasının ardından milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya başladı. Activision yaptığı açıklama ile PC oyuncularının oyuna olan ilgisinden oldukça memnun olduklarını dile getirirken, oyuna gelecek güncelleme ile daha fazla bilgisayar oyuncusu kazanmak niyetinde olduklarını belirtti. Oyuna yeni yamalar eklemeyi planlayan Sledgehammer Games, yamaların online içeriklere sahip olacağını belirtti.

Oyun için yayınlanacak olan yamalar PC oyuncularına özgü olacak. Yıllardır bilgisayar oyuncuları tarafından büyük bir tutkuyla oynanan Call of Duty serisi, alınan yeni kararlar ile birlikte bilgisayar oyuncuları için daha fazla güncelleme yayınlayacak. Güncellemeler ile bilgisayar oyuncularının oyuna olan bağlılıkları arttırılmış olacak.

Call of Duty WWll PC Oyuncularını Etkilemek İstiyor 3

Oyunda meydana gelen sunucu problemleri de gelecek olan güncellemeler ile birlikte tamamen ortadan kaldırılacak. Her oyunda olduğu gibi bağlantı hatası ile gündeme gelen Call of Duty: WWll, bu problemi yakında tamamen ortadan kaldıracak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.