Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: WWII’nin United Front DLC’si PS4 İçin Yayınlandı!

Call of Duty: WWII’nin yeni içeriği PS4 oyuncularına sunuldu.

2017 yılında çıkış yapan Call of Duty: WWII, uzun bir süre satış listelerinde yer alıyordu. Yeni bir DLC alan yapım, oyunculara daha fantastik bir savaş atmosferi sunuyor.

Call of Duty WWII’nin United Front DLC’si PS4 İçin Yayınlandı 2

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geliştirilen Call of Duty: WWII, kısa sürede milyonlarca kopya satmayı başarmıştı. Geçtiğimiz haftalarda yeni bir içerik müjdesi veren geliştirici ekip, bugün yeni içieriğini PlayStation 4 platformu oyunculara sundu. Oyun içerisine yeni görevler getirecek olan United Front genişleme paketi, beraberinde oyunculara yeni bir misyon ve yeni bir zombi modu da sunuyor olacak.

Oyun içerisindeki aksiyon ve gerilim ortamında da önemli değişikliklere imza atacak olan United Front, yeni zombi yerleri ve yeni cephanelikler getirecek. Dün yeni bir video yayınlayan geliştirici ekip, oyundaki zombi moduna da dikkat çekiyor. Bugün sadece PlayStation 4 platformuna çıkış yapan genişleme paketi, 1-2 ay gibi bir süre zarfından sonra da Xbox One ve PC oyunlarına da sunulacak. Yeni genişleme paketinin Xbox One ve PC’ye ne zaman geleceği henüz belli değil.

Yeni paketin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Official Call of Duty®: WWII - United Front DLC 3 - “The Tortured Path” Nazi Zombies Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.