Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: WW2’nun Muhteşem İlk Fragmanı Yayınlandı

Call of Duty: WW2 görkemli bir etkinlikle ve muhteşem bir fragmanla tanıtıldı.

Call of Duty serisi sonunda özüne dönüyor. Serinin tutkunlarının yıllara yayılan dargınlığı, bu sene 3 Kasım’da piyasaya çıkacak olan Call of Duty: WW2 ile son bulacağa benziyor. Sledgehammer Games tarafından uzun yıllara yayılan bir araştırma sürecinin sonunda geliştirilen ve yine Activision markası altında yayınlanacak olan oyun, dün gerçekleştirilen görkemli bir etkinlik ile resmi olarak tanıtıldı. Etkinlik kapsamında yayınlanan fragman, kısa süre içinde milyonlarca izlenme sayısına ulaştı.

cod ww2 fragmann

Eğer bu oyun fragmanda göründüğü gibi görünecekse, gerçekten çok canlar yakacak ve belki de seriden seriden vazgeçmiş olan bütün oyuncularını yeniden çevresinde toplamayı başaracak. Şu ana dek elimize geçen içeriklere bakılırsa, Sledgehammer Games oldukça başarılı bir geliştirme süreci ortaya koyabilmiş.

Oyunun hikayesi hakkındaki detaylar da ufak tefek ortaya çıkmaya başladı. Call of Duty: WW2 piyasaya çıktığı zaman, içinde Rusya ya da Japonya cepheleri yer almayacak. Bu konuda oldukça büyük bir beklenti bulunuyor. Oyuna DLc olarak sonraki zamanlarda eklenebileceğini düşünenlerin sayısı hiç de az değil.

Teksas’lı bir asker olan Red Daniels olarak oyuna başlayacaksınız. General Dwight D. Eisenhower kumandasında gerçekleşen ve bir milyondan fazla askerin katıldığı Normandiya Çıkarması ile 2. Dünya Savaşı atmosferine doğrudan dalış yapacaksınız. 12 kişilik bir askeri birlik ile Fransa’dan Belçika’ya ve oradan da Almanya’ya uzanacak olan bir hikayenin içinde yer alacaksınız. Farklı uluslardan askerleri oynama şansının da bulunacağı söyleniyor.

Call of Duty: WW2 için yayınlanan çıkış fragmanını aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

Official Reveal Trailer | Call of Duty: WWII

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.