Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty WW2’nin Zombi Fragmanı Sızdırıldı!

Call of Duty WW2'nin zombi moduna ait detayların, 20 Temmuz tarihinde gelmesi bekleniyordu. Resmi paylaşımlardan üç gün önce, zombi modu için hazırlanan fragman sızdırıldı.

Sledgehammer Games tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak olan Call of Duty WW2, bu yılın en bomba oyunlarından biri. Call of Duty serisinin eski görkemli günlerine dönmesini bekleyen oyuncu topluluğu, senelerdir talep ettiği her şeyi almak üzere. Elbette bunun gerçekte nasıl olduğunu oyun çıkış yaptığında anlayacağız. Çok oyunculu modlar, hikaye modu ve çok merak edilen zombi modu ile gelecek olan oyun, bundan sadece 3 gün sonra 20 Temmuz tarihinde zombi moduna dair detayları paylaşacaktı. Ancak kısa bir süre kala sızıntı gerçekleşti. Call of Duty WW2’ye ait olduğu su götürmez bir gerçek olan fragman, kısa süre önce sızdırıldı.

call of duty ww2 zombi 1

Sledgehammer geliştiricileri tarafından kısa süre önce Twitter üzerinden bir görsel paylaşılmıştı. Karanlıkta bulunan bir zombinin yüzü ve 20 Temmuz tarihi ile yayınlanan görsel, merakla beklenen modu ilk defa göreceğimiz tarih olacaktı. Aslında hala öyle. Çünkü oynanışa dair herhangi bir içerik sızdırılmadı.

Kısa süre önce paylaşılan videoda, Naziler ve zombi askerler arasındaki ilişkiye ışık tutan hikayeden aklımızda kalan pek çok figürü görebiliyoruz. Hikayenin arka planına ışık tutan detayları geçtiğimiz günlerde yayınlamıştık. Buraya tıklayarak Naziler ve zombiler arasındaki bağlantının arka planını dolduran hikayeye göz atabilirsiniz.

Call of Duty WW2, Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için 3 Kasım 2017 tarihinde çıkış yapacak.

Oldukça etkileyici ve hatta korkunç bir atmosfer sunan fragmanı, aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/tAZaKMzrf40

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.