Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: WW2’nin Çıkış Fragmanının Hikayesini Anlatan Video Paylaşıldı

Oyunun geliştirme sürecine ışık tutan videolar gelmeye başladı.

Kısa bir süreye yayılan etkili sızıntıların ardından resmi olarak duyurulan Call of Duty: WW2′nin geliştirme süreci oldukça büyük bir kitle tarafından merak ediliyor. Bunun en önemli sebeplerinden birisi, Call of Duty serisinde Activision’ın yakaladığı başarısız grafiğin ardından oyunun hayranlarını derin uykudan uyandıracak bir yapımın yolda olma ihtimali diyebiliriz. Call of Duty: WW2, özlenen CoD günlerine geri dönmemizi de sağlayabilir, hayal kırıklığı da yaratabilir. CoD serisinin sahip olduğu gelgitli geçmiş düşünülünce oyunun geliştirici ekibinin sırtında ne kadar büyük ve kırılgan bir sorumluluk olduğunu tahmin edebilirsiniz. Yine Activision tarafından yayınlanacak olan oyunun geliştiricisi ise Sledgehammer Games. Ekibin önceki CoD oyunlarından bazılarına katkıda bulunduğunu da belirtelim.

cod ww2

Oyunun tanıtımı için düzenlenen etkinlik kapsamında, 26 Nisan tarihinde yayınlanan tanıtım fragmanının ardındaki çalışmayı gözler önüne seren bir video yayınlandı. Call of Duty: WW2’nin gelişimi boyunca yürütülen incelikli çalışmalara da yer verilen videoda, oyunun tasarım çizgisinin nasıl yaratıldığına dair ipuçları da bulunuyor.

Duygusal olarak karanlık ve görsel olarak etkileyici bir dünya yaratmak istediklerini belirten geliştirici ekibin önemli isimleri de videoda yer almış. Ayrıca Sledgehammer Games’in ofisini görme şansımız da bulunuyor. Tanıtım videosunu aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

Call of Duty: WWII - The Vision Behind Call of Duty: WWII | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.