Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: WW2’de Kadın Askerler De Olacak

Call of Duty: WW2 hakkında öğrendiklerimize bir yenisi daha eklendi.

Gerçekleşen bir iki sızıntının ardından resmi olarak duyurulan Call of Duty WW2 hakkında öğrendiklerimizin arasına yeni bilgiler eklenmeye devam ediyor. 26 Nisan’da gerçekleşen resmi etkinlik ile ilk fragmanı yayınlanmış ve oyunun içeriği hakkında detaylı bilgiler verilmişti. Sledgehammer Games tarafından geliştirilen ve Activison tarafından yayınlanacak olan oyunda, çok oyunculu modlar da bulunacak. Çok oyunculu modlarda da kadın askerler ile karşılaşacağız.

cod ww2 kadın asker

Sledgehammer Games ekibinin başında bulunan Michael Condrey, oyunda kadın karakterlerin olup olmayacağını merak eden bir takipçisine verdiği cevap ile, çok oyunculu modlarda kadın karakterlerin olacağını doğruladı.

Call of Duty: WW2’nin senaryo modunda yer alan bir bölümde, Fransız kadın direnişçi olarak oynama şansı bulunacak.

3 Kasım 2017 tarihinde piyasaya çıkacak olan oyun için ön siparişlerin açılmış olduğunu da belirtelim. Call of Duty: WW2, Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştiriliyor. Oyunu ön sipariş ile satın alırsanız beta sürecine katılma şansınız da bulunacak.

https://www.callofduty.com/wwii sitesine giderek ön sipariş seçeneklerini inceleyebilir ve oyunun şimdiye dek yayınlanmış olan içeriklerine erişebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.