Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: WW2 Sansürlendi!

Call of Duty: WW2'nin tecavüz sahnesi yüzünden sansürlendi. Call of Duty: WW2 +18 sürümü ile de satış yapacak.

Bu yılın en çok beklenen oyunlarından birisi de Call of Duty: WW2 oldu. 3 Kasım‘da çıkış yapacak olan fps oyunu milyonlarca oyuncu tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Bu sabah bir hırsızlık şoku yaşayan Sony, az daha bu işten büyük bir zararla çıkacaktı.

Call of Duty WW2 Sansürlendi 2

Bu sabah Sony’nin disk fabrikasında gerçekleşen bir hırsızlık skandalı ile oyun dünyası derinden sarsıldı. Call of Duty: WW2’nin disklerinin çalındığını polise bildiren Sony, kısa sürede hırsızın yakalanması ile rahat bir nefes aldı. Hırsız Call of Duty: WW2’yi Ebay üzerinden 45 dolara satışa çıkararak kendisini ele vermiş oldu. Hırsızı yakalayan polisler diskleri Sony’e teslim etti.

Call of Duty: WW2’nin Avusturalya’da içerisinde bulunan tecavüz sahnesi yüzünden sansürlendiği bu gün gelen bilgiler arasında ki yerini aldı. Oyunun tecavüz sahnesinden bahsedecek olursak, oyunun belirli bir bölümünde Rosseau isimli bir kadın casus ile çeşitli görevleri yerine getiriyoruz. Oyun içerisinde ki görevlerimizden bir tanesi Alma binasına sızmayı başarmak oluyor. Karakterimiz ile Alman binasına sızıyor ve Nazi Askerlerinin bir kadını sürükleyerek götürdüğünü görüyoruz.  Kadın ‘hepiniz domuzsunuz’ şeklinde çığlıklar atarak bir binaya götürülüyor. Karakterimiz olan bitenleri görüyor ve peşlerinden gidiyoruz. Kapıyı açtığımız da Nazi Askeri bize ‘defol, bu seni ilgilendirmez’ şeklinde bağırıyor. Tam bu noktada karşımıza iki seçenek geliyor. Ya askeri öldürün ya da oradan ayrılın şeklinde.

Call of Duty WW2 Sansürlendi 3

Eğer oradan ayrılın seçeneğini seçersek karakterimiz kapıyı kapatıyor ve içeriden fermuar sesiyle birlikte kadının çığlıkları yükseliyor. Yani tecavüz sahnesi gerçekleşmiş oluyor. Bu sahne yüzünden sansürlenen oyun +18 versiyonu olarak ta piyasaya çıkış yapacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.