Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: WW2 Beta Süresi Sonra Erdi!

Call of Duty: WW2'nin beta sürümü bugün sona erdi. Oldukça başarılı bir beta süreci atlatan Call of Duty: WW2 heyecanla beklenmeye devam ediyor.

Call of Duty: WW2 için 2 hafta önce beta sürümün yayınlandığını duyurmuştuk. Bugün itibari ile birlikte beta sürümün sonuna gelindi ve beta sürüm süresi doldu.

Call of Duty WW2 Beta Süresi Sonra Erdi 3

Oyuncuların geri bildirimde bulunmaları ile mutlu olan geliştirici ekip, gelen bu geri bildirimlere yönelik oyunun geliştirileceğini belirtti. Yapılan değişikler arasında Team Deathmatch sınırı 75’den 100’e çıkarıldı. Bu gibi özelliklerin beğenilip beğenilmediğini oyunculardan gelen geri bildirimler ile ölçülmesini sağlayan geliştirici ekip, şuan için gelen geri bildirimlerden oldukça memnun olduğunu da belirtti.

Ayrıca oyun içerisine yeni eklenen oyun haritaları ile birlikte oyun daha çekici bir hal almış ve aksiyon miktarı da bununla birlikte arttırılmıştır. Oyun içerisine yeni eklenen birbirinden farklı silahlar ile birlikte oyun daha can alıcı bir noktaya taşınmıştır. Yeni eklenen silahlara örnek verecek olursak M1928 beta sürümde oyuncular tarafından oldukça ilgiyle karşılanmıştı. Gelecek olan tam sürüm içerisinde de bu silah için titiz bir çalışma yapılmış durumda.

Call of Duty WW2 Beta Süresi Sonra Erdi 1

Oyuncuların geri bildirimlerinde ana menü müziğinin de beğenilmiş olması, geliştirici firmayı memnun etmeye devam ediyor.

Call of Duty: WW2 Kasım ayı içerisinde PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.