Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Warzone’un Haritası BlackOut’dan Çok Daha Büyük Olacak

Call of Duty: Warzone'un haritası biraz daha detaylandırıldı.

Call of Duty: Warzone haritası, Blackout haritasının tasarlanma şekline benzer bazı ekstra konumlara sahip tüm Ground War haritalarından oluşur, ancak en son sızan görüntülere bakarak Blackout haritasından önemli ölçüde daha büyük olacaktır.

Call Of Duty Warzoneun Haritası BlackOutdan Çok Daha Büyük Olacak

Dedikodu, bağımsız Battle Royale modu olan Call of Duty: Warzone’un piyasaya sürülmesine yaklaştıkça, Reddit ve sosyal medyada yeni sızıntılar ortaya çıkıyor. Bu haftanın başlarında Warzone haritasına ve büyüklüğüne ilk kez doğru bir şekilde baktık.

Son 1 aydır Call of Duty: Warzone ile ilgili bir çok söylenti dolaştı ve hala söylentiler dolaşmaya devam ediyor. Özellikle Reddit üzerinden yayınlanan bu söylentilere ise oyunun geliştiricisi olan Activision ve Infinity Ward herhangi bir açıklama yada duyuru yapmadı. Yani bu söylentilerin gerçek olup olmadığını bilmiyoruz. Belki de bunca söylenen şey sadece söylentiden ibaret bile olabilir.

Son çıkan söylentiye göre, Call of Duty: Warzone’un haritası Blackout’un haritasından çok daha büyük olacağını söylüyor. Reddit kullanıcısı olan SlammedOptima, yayınlamış olduğu üst resimde ki harita’nın boyutlarını karşılaştırdı. Warzone haritası, biri Kara Savaşı’ndan Tavorsk Bölgesi haritası olmak üzere iki büyük şehir alanı da dahil olmak üzere çok daha fazla bina içeriyor.

Activision oyunu resmi olarak duyurmasa da söylentilere göre bazıları 10 Mart 2020‘de oyunun yayınlanacağını söylüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.