Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Warzone’a Gelmesi Beklenen 4 Yeni Mod Sızdırıldı

Call of Duty: Warzone'a dört yeni mod gelecek.

Bugün aldığı güncelleme ile oyuncularına dört farklı silah modelini sunan Call of Duty: Warzone yepyeni haberler ile milyonlarca oyuncusunu heyecanlandırmaya devam ediyor. Yapıma gelmesi beklenen yeni modlar sızdırıldı.

Call Of Duty Warzone’a Gelmesi Beklenen 4 Yeni Mod Sızdırıldı 2

10 Mart’ta konsol ve bilgisayar platformu için lansmana çıkan Call of Duty: Warzone 30 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor. Bugün yeni bir güncelleme ile oyuncularına dört farklı silah modeli sunan başarılı yapım bir sızıntı haberi ile gündeme geldi.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre oyuna üç farklı mod gelmesi bekleniyormuş. Bu modlar ikili, dörtlü, gerçekçi ve çok zor olarak sızdırılmış. Oyuna yeni çalma listesinin de ekleneceği belirtilen haber de yeni modların oyuncular tarafından epey beğenileceğinden söz ediliyor. Bunlara ek olarak oyun içerisinde bir sniper modu da ye alacak. Bu mod içerisinde sadece keskin nişancı silahları ile hayatta kalma mücadelesi verilecekmiş. Bu mod da iki farklı silah yer alacakmış.

Yeni çalma listesinin geleceğini belirtmiştik. Bu listeye göre oyuncular düşmanlarını kafadan vurunca sesli olarak headshoot efektini duyacaklarmış.

Oyunla ilgili gelişmeler geldikçe haberlerimizde yer bulmaya devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.