Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Warzone Yarın Yeni Bir Etkinlik Getiriyor

Warzone'a yarın yeni bir etkinlik geliyor.

Activision, yarın gerçekleşecek olan Call of Duty: Warzone yaklaşan etkinliği için fragman göndermeye başladı. Bu bildirim, Call of Duty’i iOS veya Android’e indirmiş olan kullanıcılara iletildi. Mesajın aşağıda ne yazdığını kontrol edebilirsiniz. Etkinlikten ziyade aslında Activion’ın göndermiş olduğu aşağıdaki mesaj kullanıcıların ilgisini çekti, bu tam olarak neyin mesajı ?

Call Of Duty Warzone Yarın Yeni Bir Etkinlik Getiriyor 2

Tabi ki bunun yayınlanmasının ardından internet ortamında bir çok söylenti dolaşmaya başladı. Bu tamamen yeni gelecek olan etkinlikle ilgili bir bildirge mi yoksa başka bir anlamı mı var ? Bunu henüz bilmiyoruz ancak artık Activision bunun açıklamasını yaptığında öğrenmiş olacağız.

Peki mesajda tam olarak ne yazıyor ? Mesajda “19 Mayıs 2337 ZULU’da, Verdansk dışında Koalisyon SIGINT AQ bölgelerinden gelen flaş trafiğini durdurdu.” diyor. İnternette bununla ilgili bir çok söylenti çıktı tabi ki doğal olarak. Kimisi bunun yeni gelecek olan Call of Duty oyunuyla ilgili yeni bir ipucu olduğunu söylerken kimisi sadece Warzone’da ki sığınaklarla ilgili olduğunu savundu.

Tabi ki Activision bu soruların yanıtını henüz vermedi. Ancak muhtemelen yarın yapacağı duyuruda bunun tam olarak neyle ilgili olduğunu öğrenmiş olacağız, ama şunu biliyorum ki Activision bu şekilde gizli mesajlar vermeyi seviyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.