Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Warzone Yakında 200 Oyuncuyu Aynı Haritada Buluşturacak

Call of Duty: Warzone'un 200 kişilik modu test ediliyor.

Konsol ve bilgisayar platformu oyuncuları tarafından 10 Mart’tan bu yana oynanan Call of Duty: Warzone milyonlarca oyuncunun dikkatini çekmeyi başardı. Yapımın ilk gün 6 milyon oyuncuya ulaştığı duyurulurken yeni gelen bilgiler ile yapımın 200 oyuncuyu ortak bir harita da buluşturma gibi bir planı olduğu ortaya çıktı.

Call Of Duty Warzone Yakında 200 Oyuncuyu Aynı Haritada Buluşturacak 2

150 gerçek ve farklı oyuncuyu ortak bir battle royale haritası üzerinde karşı karşıya getiren Call of Duty: Warzone dur durak bilmeden yeni gelişmeler ile gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. Önce sızıntılar ile ortaya çıkan ve ardından Activision tarafından yapılan bir duyuru ile netlik kazanan yapım, şu sıralar 150 gerçek oyuncuyu bir harita üzerinde karşı karşıya getiriyor. Yeni bilgilere göre Activision, Warzone’da 200 oyuncuyu ağırlamayı planlıyormuş.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Infinity Ward Başkanı Patrick Kelly yaptığı bir açıklama da Warzone üzerinde 200 oyuncuyu aynı haritada buluşturmak istediklerini belirtmiş. Habere göre Kelly, İngiltere’de yaptığı açıklama içerisinde 200 oyuncunun aynı harita da savaşmalarını kesinlikle görmek istediklerini söylemiş.

Detaylar içerisinden söz edecek olursak, Patrick Kelly oyunu başlangıçta 60 daha sonra 100 ve son olarak 150 oyunculu olarak planladıklarını, şuanda da 200 oyunculu olarak test ettiklerini belirtmiş. İlerleyen zamanlarda bu özelliği serbest bırakacaklarını söyleyen Kelly aynı harita da 200 oyuncunun savaşacağı bilgisini paylaşmış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.