Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Warzone Xbox Series X’de 120 FPS Çalışacak

Call of Duty: Warzone, Xbox Series X'de 120 FPS çalışırken PlayStation 5'de 60 FPS performans sağlıyor.

Infinity Ward en son yaptığı açıklamada popüler Battle Royale oyunu Call of Duty: Warzone‘un Xbox Series X’de 120 FPS olarak çalışacağını ancak aynı şeyin Sony’nin konsolu PlayStation 5 için geçerli olmadığını duyurdu.

Call Of Duty Warzone Xbox Series Xde 120 FPS Calisacak 1

Garip bir şekilde, Infinity Ward’un en son Call of Duty: Modern Warfare / Warzone yama notları yayınlandı ancak yama notlarında tam olarak yeni nesil konsollarda nasıl çalışacağına dair bilgiler yer almamasına rağmen oyuncular hızlı bir şekilde bu ayrıntıyı yakaladılar ve bulgularını Reddit’te yayınladılarBunlar, daha önce de söylediğimiz gibi, Xbox Series X’in Call of Duty: Warzone’u 120 FPS’de çalıştırdığıdır.

Eurogamer tarafından bildirildiği üzere, Digital Foundry‘nin ilk testi Call of Duty: Warzone’un gerçekten 120 FPS’de çalıştığını ya da daha doğrusu 100 ila 120 FPS arasında çalıştığını gösterdi. PlayStation 5’te yapılan testlerde ise Call of Duty: Warzone’un 60 FPS değerlerinde kitlendiği açıklandı. Kitlenmeden kasıt burada 60 FPS‘in üzerine çıkmadığı anlamına gelir. Önümüzde ki dönemlerde PlayStation 5 için daha yüksek FPS değerleri alınıp alınmayacağı henüz bilinmese de, Xbox Series X’in yüksek FPS değerlerini destekliyor olması onu her zaman bir adım öne çıkarmaya devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.