Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty Warzone, Ücretsiz Ve Premium Tatil Paketleri Veriyor

Call of Duty: Warzone'da premium paketler ve ücretsiz ödüller oyuncuları bekliyor.

Activision, Call of Duty Warzone mağazasında iki yeni Noel temalı paketle tatili kutluyor. İki premium paket var ve tüm oyuncular için bu premium paketler ücretsiz olarak veriliyor. Tatilleri video oyunları oynayarak kutluyorsanız, Call of Duty, çok oyunculu modda uygun bir tatil havasına girmek isteyen herkes için Activision bazı ücretsiz ödüller veriyor.

Call Of Duty Warzone Ucretsiz Ve Premium Tatil Paketleri Veriyor

Tıpkı geçen yıl olduğu gibi, yayıncı, silah görünümleri, tılsımlar, arama kartları, afişler ve çok daha fazlası gibi çeşitli öğeleri içeren birkaç Tatil temalı pakete sahip. Zor kazandıkları paralarını oyun içi öğelere asla harcamayan oyunculardan biriyseniz, Activision’da sizin için de bir şeyler var.

Paket sadece Happy Holidays olarak adlandırılır ve keskin nişancı tüfeği Frozen Chosen, Winter Assault arama kartı, Lil ‘Snowman ve Jingle Bell takılar ve Melting Bomb amblemi içerir.

Bunların haricinde ise Premium paketlere gelince, sırasıyla 1400 ve 800 COD puanına mal olan Mistletoe Meetup ve Come to Sleigh adında iki paket mevcut. Ayrıca bu paketler, Call of Duty: Black Ops Cold War’da da mevcuttur.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.