Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Warzone Tüm Platformlarda 60 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Call of Duty: Warzone'un yeni oyuncusu sayısı açıklandı.

Activision, Call of Duty: Warzone‘un tüm platformlarda dünya çapında 60 milyondan fazla oyuncuya sahip olduğunu açıkladı. Oyunun çıkışından bu yana yaklaşık iki ay geçti ve buna ek olarak, yayıncı yeni Call of Duty oyunları çıktığında bile Warzone’u desteklemeye devam edeceğini iddia etti.

Call Of Duty Warzone Tüm Platformlarda 60 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Geçtiğimiz haftalarda Call of Duty: Warzone’un 50 milyon oyuncuya ulaştığını ve bunun büyük başarı olduğundan bahsetmiştik. Warzone çıkalı neredeyse 2 ay oldu ancak geliştirici şimdiden büyük bir başarı elde etti. Tabi ki bunun Call of Duty adı altında olmasının ayrı bir avantajı var, sanırım kimse bunu göz ardı etmiyor. Call of Duty denilince insanın içerisinde bir hype yükselmiyor değil.

Daha ilk haftasında 15 milyon eş zamanlı oyuncuya ulaşan Call of Duty: Warzone çıkış yapmasının ardından 2 ay geçmiş olmasının rağmen 60 milyon gibi bir oyuncu sayısına ulaşmayı başardı. İnsanların evde olmasınında büyük bir etkisi var elbette.

Call of Duty resmi Twitter hesabı üzerinden bugün 60 Milyon oyuncuya ulaştıklarını bildiren bir Tweet attı ve oyunculara teşekkür etti. Call of Duty: Warzone, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için kullanılabilir durumda.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.