Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty Warzone The Haunting 2021 Paketleri Sızdırıldı

Call of Duty Warzone The Haunting etkinliği bu sene 18 Ekim'de başlayacak ancak paket içeriklerini şimdiden öğrendik.

Call of Duty Warzone The Haunting 2021 Cadılar Bayramı Etkinliği‘nin paketleri erkenden sızdırıldı ve aralarında çok sevilen karakterler mevcut.

Ghostface ve Scream Operator Bundle ile ilgili sızıntılar bir süredir ortalıkta dolaşıyordu ancak Sezon 6‘da Warzone ve Black Ops Cold War’a gerçekten geldiğine dair hiçbir inandırıcı kanıt yoktu.

Twitter kullanıcısı ModenasHD, 18 Ekim’de başlayacağı bildirilen Warzone The Haunting 2021 etkinliğinin bir parçası olarak oyunlara sunulacak olan üç yeni paketi gösteren bir görüntü paylaştı. Sızan paketler arasında, sınırlı süreli bir Scream Operator Bundle, Ghost of War Tracer Pack ve Donnie Darko Tracer Pack isimli paketleri gördük.

Ayrıca Call of Duty içerik yaratıcısı PrestigeIsKey, Black Ops Cold War’un 6. Sezon güncellemesi için ön yükleme süresinin başlamasının ardından yakın zamanda çevrimiçi olarak şu görüntüleri paylaştı.

Warzone The Haunting 2021

Call of Duty Warzone The Haunting 2021 Ne Zaman?

Scream, Donnie Darko ve Ghost of War‘ın dahil edilmesi göz önüne alındığında, Warzone The Haunting 2021 etkinliği doksanlı yılların korku filmlerine odaklanacak.

Geçen yılki Haunting of Verdansk etkinliğine Texas Chainsaw Massacre ve Saw filmlerinden görünümler oyuna eklenmişti ve şimdi Ghostface onların saflarına katılabilecek. Dürüst olmak gerekirse Ghostface, gençleri panikletmek yerine iyi eğitimli operatörleri öldürmek için oldukça zayıf bir karakter ancak umarım bu sefer beyaz plastik maske takan her kimse atış poligonunda biraz zaman geçirmiştir.

Warzone The Haunting 2020 Etkinliği, Zombie Royale oyun modunu bizlere ilk kez tanıtmıştı. Bu yıl başka neler olacağını bekleyip görmemiz gerekecek.

Warzone The Haunting 2021 etkinliği 18 Ekim’de başlayacak ve Cadılar Bayramı havasını bütün oyuna yayacak. Doksanların korku karakterleri ile rakiplerimizle mücadele etmek keyifli olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.