Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Warzone Grafikleri Son Güncellemelerde Ciddi Şekilde Düşürüldü

Warzone'da önemli grafikler düşüşleri var.

Call of Duty: Warzone grafikleri, 1.13 güncellemesinden bu yana Infinity Ward ve Activision‘dan tek bir kelime bile olmadan önemli bir düşüş gösterdi. Ekran görüntüleri daha kötü çekim mesafesini, hacimsel aydınlatmayı ve diğer şeylerin yanı sıra nesne detaylarını ortaya çıkarır.

Call Of Duty Warzone Grafikleri Son Güncellemelerde Ciddi Şekilde Düşürüldü

Call of Duty: Warzone grafikleri, 1.13 güncellemesinden bu yana gizli downgrade’ler alıyor. Geliştiriciler resmi yama notlarında veya sosyal medya kanallarında hiç bahsetmediler, ancak düşüş, aşağıda görebileceğiniz ekran görüntülerine göre oldukça açık.

1.13 güncellemesi birkaç hafta önce yayınlandı ve oyuncular, bu Ground Wars haritalarını içeren bir güncellemenin ve Warzone optimize edilmeye başlandığında Ground Wars grafiklerinin de bir düşüş aldığını fark etmeye başladılar.

Warzone’un hacimsel aydınlatması, nesne detayı ve yoğunluğu, ayrıca çizim mesafesi ve gölge kalitesi, bugün piyasaya sürüldüğünden daha kötü görünüyor. Bunun kanıtı ekran görüntülerinde, özellikle de aydınlatma düşüşünün daha belirgin olduğu orman alanında görülebilir.

Call Of Duty Warzone Grafikleri Son Güncellemelerde Ciddi Şekilde Düşürüldü 2

Bazı dokular, lansman sürümüne kıyasla düşük çözünürlüklü ve bulanık görünüyor ve oyuncu gölgeli binaların bazı noktalarında 30 FPS‘e kadar düştüklerini belirtiyor. Call of Duty topluluğu, Warzone devasa bir harita üzerinde ayarlanmış büyük, 150 oyunculu bir mod olduğu için grafik kalitesinde böyle önemli bir değişikliği anlayacaktır, ancak Infinity Ward ve Activision’un bu konuda sessiz kalması, pek çok oyuncu için oldukça endişe verici.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.