Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Warzone Geliştiriliyor Ama Son Sızıntılar Sahte

TheGamingRevolution, son yayınladığı videoda yayınlanan görüntülerin sahte olduğunu söyledi.

Call of Duty: Warzone ile ilgili geçtiğimiz hafta Twitter‘da sızıntılar çıkmıştı ancak Call of Duty‘nin resmi olmayan YouTube kanalı olarak bilinen TheGamingRevolution son yayınlanan oynanış videosu sızıntısının sahte olduğunu söyledi.

Call of Duty Warzone Geliştiriliyor Ama Son Sızıntılar Sahte 1

Call of Duty: Modern Warfare, Ekim 2019’da piyasaya sürüldüğünden beri, sosyal medya’da çok sayıda sızıntı çıktı. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir sızıntı’da, oyunun geliştiricisi olan Infinity Ward‘ın ve geliştiricisi olan Activision‘ın oyun için bir battle royale modu üzerinde çalıştığını öne sürmüştü. Bununla birlikte, henüz yayıncıdan resmi bir duyuru almadık.

Çıkan sızıntıda yeni gelecek olan modun Call of Duty: Warzone olarak adlandırıldığı ve Modern Warfare‘e sahip olmasanız bile oyunu ücretsiz olarak oynayabileceğiniz yönündeydi. Sızıntı, battle royale modu olan “sınıflandırılmış” menü öğesine başarılı bir şekilde girmeyi başardığını, harita üzerinde çalışıldığı ve lansmanda kullanılabilecek modların kontrol edildiğini söyledi.

Videoda görebileceğiniz gibi, Call of Duty leaker TheGamingRevolution‘ın çektiği video, oldukça iyi bir video düzenleme ve kötü Photoshop işi. Ekran görüntüleri oldukça hızlı bir şekilde çözüldü, ancak bu Call of Duty Warzone’un mevcut olmadığı anlamına gelmiyor.

The TRUTH About Modern Warfare Battle Royale Warzone Leaked Gameplay (We Were FOOLED) COD Warzone

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.