Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Warzone 50 Milyon Barajını Geçti

Warzone 50 milyon oyuncuyu geçti.

Hakkında bir çok söylenti ve sızıntı çıktıktan sonra geçtiğimiz ay piyasaya çıkan Call of Duty‘nin ücretsiz oynanabilir olan Battle Royale mod’u olan Warzone dün yapılan açıklamaya göre 50 milyon oyuncuya ulaştı.

Call Of Duty Warzone 50 Milyon Barajını Geçti

Call of Duty’nin resmi Twitter hesabı dün yapmış olduğu bir paylaşım ile oyunun 50 milyon kişi tarafından oynandığını duyurdu. Gönderide “50 milyondan fazla oyuncu, bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz” yazılı bir tweet atarak oyunun 50 milyondan fazla oyuncunun oyunu oynadığını belirtti.

Call of Duty’nin resmi Twitter hesabı en son 20 Mart 2020‘de oyunun 30 milyon oyuncuya ulaştığını belirtmiş ve aradan 3 hafta geçmesinin ardından 50 milyon oyuncuya ulaştığını belirtti. Peki nedir Warzone’u diğer Battle Royale oyunlarından ayıran ?

Call of Duty: Warzone, dünyanın belki de en çok oynanan battle royale oyunlarından ikisi olan PUBG ve Fortnite‘ın aksine tamamen kendi mekaniklerine sahip ve tabi ki de Call of Duty: Modern Warfare’dan kopyalanmış bir oyun. Ancak hem PUBG’den hem Fortnite’dan bir çok şey barındırıyor. Ancak şimdiye kadar hiç bir battle royale oyununda bulunmayan bir özellik olan Gulag, Warzone’da mevcut.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.