Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Warzone 30 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı

Warzone yapılan açıklamaya göre 30 milyon oyuncu sayısına ulaştı.

10 Mart 2020 tarihinde piyasaya sürülen ve uzun zamandır hakkında çeşitli söylentiler ve sızıntılar ile gündemden hiç düşmeyen Call of Duty: Modern Warfare‘ın Battle Royale modu olan Warzone çıktığı ilk günden bugüne kadar 30 milyon oyuncu sayısına ulaştı.

Call Of Duty Warzone 30 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı 1

Uzun bir bekleyişin ardından Warzone nihayet 10 Mart tarihi ile çıkış yaptı ve muadillerinin aksine 30 milyonluk kullanıcı sayısına çok çabuk ulaştı. Zaten hali hazırda bulunan kemik oyuncu kitlesi ile de belirli bir oyuncu sayısına ulaşabilecek olan oyun’un bir de üstüne ücretsiz olması bir çok oyun severin oyuna adeta akın etmesini sağladı. Call of Duty bugün resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu bir açıklama ile oyunun 30 milyon oyuncu sayısına ulaştığını duyurdu.

Warzone biraz daha oynanış stili olarak Apex Legends‘a benzetilse de kendine has mekanikleri, silahları ve harita’da barındırdığı oyuncu sayısı ile sürekli olarak oyuncuları aksiyon içerisinde tutmayı hedefleyen bir Battle Royale oyunu.

Ayrıca oyun içerisinde bulunan Gulag sistemi ise daha önce hiç bir Battle Royale oyununda bulunmayan bir sistem olduğundan oyunculara ekstra olarak cazip geldiğini söylesek yanlış olmaz sanırım. Tabi bir de Call of Duty severler var o konuya hiç girmiyorum.

Kısacası önümüzde ki bir kaç ay içerisinde, dünya üzerinde ki koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle evinde bulunan insanlar tarafından daha da fazla oynanacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.