Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty Vanguard Tanıtımı Nasıl İzlenir? Call of Duty Vanguard Ne Zaman Çıkacak?

Sayısız sızıntı ve söylentiye sahne olan Call of Duty Vanguard tanıtımı bugün gerçekleşecek. Warzone üzerinde düzenlenecek olan etkinlik, bu akşam 20:30'da başlayacak.

Büyük gün sonunda geldi. Seriyi yeniden 2. Dünya Savaşı‘na götürecek olan Call of Duty Vanguard tanıtımı bugün gerçekleşecek. Yeni Call of Duty oyunu, ücretsiz battle royale oyunu Warzone üzerinde düzenlenecek olan özel bir etkinlikte görücüye çıkacak.

Oyun için etkinliklere hiç de yabancı olmayan Warzone, geçtiğimiz nisan ayında Verdansk haritasını 80’ler teması ile yeniden başlatan son derece etkileyici bir nükleer bomba etkinliğine sahne olmuştu. Peki, Call of Duty Vanguard tanıtımı hakkında neler biliyoruz. Bu yazımızda, tanıtım etkinliğini nasıl izleyebileceğinizi sizlerle paylaşıyoruz.

Call of Duty Vanguard Tanıtımı Ne Zaman? Nasıl İzlenir?

call of duty vanguard etkinliği

Call of Duty Vanguard tanıtımı, 19 Ağustos Perşembe günü Türkiye saati ile 20:30’da düzenlenecek. Etkinlik, Warzone’da canlı olarak gerçekleşecek. Bu yüzden oyunu önceden güncellediğinizden ve oynamaya hazır olduğunuzdan emin olun.

Activision dün yaptığı açıklamada, etkinlik sırasında oturum açan tüm oyuncuların, içinde farklı öğelerin bulunduğu bir ‘bakım paketi’ kazanacağını duyurmuştu.

Call of Duty Vanguard Oyunundan Ne Bekliyoruz?

call of duty vanguard tanıtımı warzone

Sledgehammer Games tarafından geliştirilen yeni Call of Duty oyunu, 2. Dünya Savaşı sırasında Pasifik ve Avrupa’da geçen savaşları konu alacak.

Hikaye, çok oyunculu ve zombi modlarını içermesi beklenen Call of Duty Vanguard, mevcut Verdansk haritasından önemli ölçüde daha büyük olan tamamen yeni bir Warzone haritasıyla birlikte piyasaya sürülecek.

Call of Duty ve Battlefield serilerine dair yaptığı isabetli sızıntılarla bilinen Tom Henderson‘a göre, 10-12 Eylül tarihlerinde PlayStation ve 16-20 Eylül tarihlerinde tüm platformlarda bir beta düzenlenecek. Bunun öncesinde, 27-29 Ağustos tarihlerinde ise bir Call of Duty Vanguard alfa testi planlanıyor.

Hem mevcut hem de yeni nesil konsollarda piyasaya sürülecek olan yeni Call of Duty oyunu, 2021 yılının dördüncü çeyreğinde satışa sunulacak.

Call of Duty Vanguard Tanıtım Fragmanı

Official Teaser | Call of Duty: Vanguard

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.