Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty Vanguard’da Hızlı Level Atlamanızı Sağlayacak İpuçları

Bu rehberimizde, İkinci Dünya Savaşı'nda geçen Call of Duty Vanguard'da oyuncu, silah ve operatör XP'lerinizi en hızlı şekilde nasıl artırabileceğinizi sizlerle paylaşıyoruz.

Call Of Duty Vanguard‘da hızlı level atlamak ister misiniz? Çok oyunculu oyunlarda rekabete ayak uydurmak başarının anahtarıdır. Mümkün olan en iyi sıralamayı almak için hızlı XP kazanmanız gerekiyor. Vanguard, oyunda tamamen ayrı üç farklı XP sistemine sahip. Her üç XP türü arasındaki temel farkları ve her birinde seviye atlamak için en iyi yöntemleri sizler için bir araya getirdik.

Call of Duty Vanguard’da Oyuncu XP’si Nasıl Kazanılır?

call of duty vanguard hızlı level atlamak

Oyuncu XP, Vanguard‘ın üç XP sisteminden klasik CoD karakter puanına en yakın olanıdır ve Multiplayer’da rekabette üstünlük sağlamanın ana faktörüdür. Genel sıralamanızı artırır, bu da giderek daha fazla silahın, alan yükseltmesinin, öldürme serisinin, avantajın ve taktiğin kilidini açar.

Vanguard’da Oyuncu XP‘sini artırmanın en hızlı yöntemleri şunlardır:

  • Ana menüdeki Challenges sekmesine gidin ve orada yapabileceğiniz tüm meydan okumaları tamamlayın. Bir alt kategorideki tüm mücadeleleri tamamlamak size güzel bir XP bonusu verir. Bu nedenle maksimum verimlilik için her seferinde bir kategori üzerine yoğunlaşın.
  • Bir Klan oluşturun veya katılın. Klanınızla oynamak, kazandığınız üç XP türünün tümünde yüzde 10 artış sağlar.
  • Oyuncu XP’si artırmak için hangi oyun modunun en iyi olduğu konusunda şu anda birçok çelişkili bilgi var. Şimdiye kadar öne çıkan en iyi mod olduğuna inandığımız herhangi bir mod görmedik. Fakat bir maçtan mümkün olduğunca fazla Oyuncu XP‘si çıkarmak için öldürme sayısını artırmak yerine hedefleri tamamlamaya odaklanmak en iyisidir.

Call Of Duty Vanguard’da Silah XP’si Nasıl Kazanılır?

call of duty vanguard silah xp

Silah XP, Vanguard’da başarınıza katkıda bulunan bir diğer önemli faktördür. Belirli bir silah için XP kazanmak, o silah için daha fazla eklenti, yeterlilik ve kitin yanı sıra daha fazla kozmetik özelleştirme seçeneğinin kilidini açar.

Vanguard’da Silah XP‘sini hızlı bir şekilde artırmanın en etkili yöntemleri şunlardır:

  • Her Operatörün bilgilendirme ekranında listelenen favori bir silahı vardır. Operatör ve silahı eşleştirmek, iki kat Silah XP’si ve Operatör XP takviyeleri almanızı sağlar.
  • Blitz maçlarında oynamak (16-46 oyuncu), Silah XP’si kazanmak için yüksek ödüllü bir yöntemdir. Kaotik ortam ve hedeflerin zenginliği nedeniyle kazançlar artar, ancak elbette başka bir oyuncu tarafından erkenden elemine olma riski de bir hayli fazladır.
  • Bir maçtan mümkün olduğunca fazla Silah XP’si çıkarmak için hedefleri vurmak yerine öldürmeye odaklanın.

Call Of Duty Vanguard’da Operatör XP’si Nasıl Kazanılır?

Call of duty vanguard operatör xp en hızlı level atlama

Şu anda 12 tane bulunan operatörler, Call Of Duty Vanguard‘daki oynanabilir karakter görünümleridir Operatörlerin kilidi çeşitli oyun becerileri gerçekleştirerek açılırken, Operatör XP her karakter için alternatif Görünümler, Quip’ler, Bitirme Hareketleri ve daha fazlasını içeren özelleştirme seçeneklerinin kilidini açar.

Vanguard’da Operatör XP‘sini artırmanın en hızlı yöntemleri şunlardır:

  • Her Operatörün tercih ettiği bir silahı vardır (Bio’larında açıklandığı gibi) ve onları oynarken donatmak size Operatör XP’sini iki katına çıkarır.
  • Operator Specific Challenges (Operatöre Özel Zorluklar), her karakterin bio’sundaki Challenges sekmesine giderek bulunabilir. Bu zorlukları tamamlamak, size tatminkar bir Operatör XP kazandıracaktır.
  • Her karakterle 3, 8, 13 ve 18. seviyelere ulaşmak, size her zamankinden daha büyük Operatör XP’si kazandıracaktır.

Bu yazımızda, Call of Duty Vanguard en hızlı level atlama yöntemlerini sizlerle paylaştık. Buna benzer rehberlerin gelmesini istiyorsanız, görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.