Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2. Dünya Savaşı Temalı Call of Duty Vanguard Görselleri Sızdırıldı

İkonik FPS serisini İkinci Dünya Savaşı'na geri döndürecek olan Call of Duty Vanguard oyununun görselleri sızdırıldı.

Call of Duty Vanguard hakkındaki söylenti kazanı kaynamaya devam ediyor. Daha önce bildirdiğimiz gibi, henüz resmiyet kazanmasa da ikonik serinin yeni halkası Vanguard olarak adlandırılacak. Seriyi 2. Dünya Savaşı‘na geri döndürecek olan yeni Call of Duty oyunu, 2017 yapımı Call of Duty: WWII’nun arkasındaki stüdyo Sledgehammer Games tarafından geliştiriliyor.

Bugün içinde yaptığımız haberde, Call of Duty Vanguard tanıtım tarihi için 19 Ağustos işaret edilmişti. Battlefield ve Call of Duty serilerine dair yaptığı sızıntılarla tanınan Tom Henderson, bu iddiayı dört farklı kaynaktan doğruladığını söylemiş ve kendisine oyuna ait olduğu söylenen bazı görseller geldiğini belirtmişti.

Call of Duty Vanguard ile 2. Dünya Savaşı’na Geri Döneceğiz

Call of Duty Vanguard görselleri

Şimdi de Call of Duty 2021 oyunu olan Vanguard’ın logosu ve görsellerini ortaya çıkan resimler internette sızdırıldı. Charlie Intel‘e göre söz konusu görseller Black Ops Cold War 5. Sezon güncellemesi ile ortaya çıktı. Sızıntılar, Call of Duty: Vanguard’ın Black Ops Cold War’a benzer üç sürüme sahip olacağını ortaya koyuyor: Standard Edition, Cross-Gen Bundle ve Ultimate Edition.

Call of Duty Vanguard görselleri, oyunun 2. Dünya Savaşı döneminde geçtiğine yönelik söylentileri net bir şekilde doğruluyor. Ayrıca sızdırılan görüntülerden, Vanguard için Açık Beta süreci olacağını ve ön siparişlerin betaya erken erişim ve oyun için diğer bonusları içereceğini anlıyoruz.

Yeni Call of Duty 2021 Oyunu Açık Beta Sürecine Girecek

Call of Duty Vanguard çıkış tarihi

Görsellerden birinde, üç operatör için kostüm ve silah seçenekleri yer alıyor. Söz konusu karakterler Lucas, Polina ve Wade olarak adlandırılıyor. Çeşitli sosyal medya platformları ve forumlarda dolaşan Call of Duty Vanguard görselleri, telif hakkı yasaları gereğince Activision tarafından kaldırılmaya çalışıyor.

Şirket, yeni Call of Duty oyunu Vanguard için resmi duyuruyu henüz yapmadı, ancak sızıntılar oyuna hiç olmadığımız kadar yakın olduğumuzu gösteriyor. Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Call of Duty Vanguard, 2021’in dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülecek. Gelen bilgiler arasında çıkış tarihinin 5 Kasım olduğu da var, ancak diğerleri gibi bu iddianın henüz teyite muhtaç olduğunu hatırlatalım.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.