Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Vanguard Son Yılların En Kötü Çıkışını Yaptı

Activision'un sevilen FPS oyunu Call of Duty'nin yeni oyunu Vanguard, son zamanların en kötü çıkışını yapan Call of Duty oyunu oldu.

Geliştiriciliğini Sledgehammer Games ve Treyarch, yayıncılığını ise bildiğiniz üzere Activision’ın üstlendiği yeni çıkan Call of Duty oyunu Vanguard, bilindiği üzere geçtiğimiz hafta kullanıcıların beğenisine sunulmak için piyasaya sürüldü. Fakat işler oyun tarafında pek de iyiye gittiği ne yazık ki söylenemez.

Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard Son 14 Yılın En Kötüsü

GamesIndustry.biz tarafından edindiğimiz bilgilere göre; geçtiğimiz günlerde serinin bir önceki oyunu olan Black Ops Cold War‘a kıyasla fiziksel ve dijital satışlarının yüzde 40 düştü. Bu raporu da geçmişe dönüp diğer verilerle kıyasladığımız anda şirketin yeni çıkan oyunu Vanguard son 14 yıldaki en kötü çıkışı yapan oyun olduğunu gözlerden kaçmıyor.

Vanguard, yaklaşık 14 yıl önce piyasaya sürülen ve seriyi modern savaşlara götüren Modern Warfare’in çıkışından daha bir tık daha iyi durumda. Aslında İkinci Dünya Savaşı teması oyuncular tarafından beklenen bir temaydı fakat görünüşe göre asıl oyunun hayranları yeni oyun için pek de heyecanlı değil. Geçtiğimiz haftalarda da birçok tepki alan oyun şimdi PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için erişime açık durumda. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.