Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Modern Warfare’ın Silah Kişiselleştirme Sistemi Tanıtıldı!

Call of Duty: Modern Warfare silah kişiselleştirme sistemi tanıtıldı.

Serinin en yeni oyunu olarak 25 Ekim’de lansmana çıkacak olan Call of Duty: Modern Warfare çıkışına doğru yaklaştıkça hayranları ile yeni bilgiler de paylaşmaya devam ediyor. Son paylaşımda oyunun içerisindeki silah kişiselleştirme sistemi olan Gunsmith tanıtıldı.

Call of Duty Modern Warfare’ın Silah Kişiselleştirme Sistemi Tanıtıldı 2

Activision’ın birinci şahıs nişancı oyunu olarak 25 Ekim’de konsol ve bilgisayar oyuncularına sunulacak olan Call of Duty: Modern Warfare oyuncuları oldukça tatmin edecek gibi görünüyor. Zengin bir yapı ile karşımıza çıkacak olan oyunda serinin en geniş içeriklerinden bir tanesi olacak. Serinin 16’ncı oyunu olarak duyurulan Modern Warfare bünyesinde silah kişiselleştirmeye de yer verecek.

Altchar’ın ve PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Call of Duty: Modern Warfare içerisinde Gunsmith adında bir silah kişiselleştirme sistemi de yer alacakmış. Oyuncular bu sistem ile silahlar üzerinde diledikleri gibi değişiklikler yapabilecekler.

Silahlar üzerinde namlu değiştirme, dürbün takma ve daha fazla değişiklik yapabilecek ve silahları özelleştirebileceğiz. Oyunun resmi Twitter adresi üzerinden yapılan bir paylaşımda da Gunsmith özelliği kısa bir video ile oyunculara tanıtılmış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.