Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Modern Warfare’in İlk Sezonu Yayında!

Activision oyunculara Call of Duty: Modern Warfare'in ilk sezonunu sundu.

İlk sezonunu dün gece oyunculara sunan Call of Duty: Modern Warfare dev bir güncelleme eşliğinde oyunculara yeni içerikler sundu. Bu içerikler bazı kesimlerin yüzünü güldürürken bazılarının ise eleştirisini almaya başladı.

Call of Duty Modern Warfare’in İlk Sezonu Yayında 2

Haftalar önce ilk sezon güncellemesinin devasa bir boyutta karşımıza çıkacağını duyuran Activision beklenen ilk sezonu nihayet yayınladı. Birbirinden farklı oyun modlarını karşımıza çıkaran güncelleme oyunun şimdiye kadar ki en büyük güncellemesi olma özelliğini de taşıyor. Oyunculara iki bedava silah getiren ilk sezon, dört oyunculu harita ve üçlü Spec Ops görevlerine ek olarak da Battle Pass içeriğini getiriyor.

Güncelleme ile oyunculara Atrium ve Cargo adında iki yeni harita sunuldu. Bu haritalar şuanda Gunfight modu içerisinde yer alıyor. Dileyen oyuncular girip hemen oynamaya başlayabilirler. Çeşitli görevler eşliğinde rekabetçi bir sezona ev sahipliği yapacak olan oyun düzenli operasyonlar da almaya devam edecek.

Güncellemenin getirdiği klasik operasyonlar ile oyunculara bazı ödüller ve içerikler de sunulacak. Oyuncular rekabetçi yapı da bu içerikler ile sık sık karşılaşmaya devam edecekler.

Season One güncelleme notları resmi kanallar aracılığı ile oyunculara sunuldu.

Güncellemenin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=BsU9R7eVd_s

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.