Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Modern Warfare’in Gelecek Olan Güncellemesi Oyun İçerisindeki Silahlar Üzerinde Değişiklik Yapacak!

Call of Duty: Modern Warfare büyük bir güncelleme almaya hazırlanıyor.

2019’un en büyük oyunu olarak tarihe geçen Call of Duty: Modern Warfare’den yeni haberler gelmeye devam ediyor. İlk üç günde 600 milyon dolar gelir elde eden yapım yeni bir güncelleme almaya hazırlanıyor.

Call of Duty Modern Warfare’in Gelecek Olan Güncellemesi Oyun İçerisindeki Silahlar Üzerinde Değişiklik Yapacak 2

Yayınlanmasından kısa süre sonra hataları gidermeye odaklı bir güncelleme alan Call of Duty: Modern Warfare aynı zamanda haftalık en çok satan oyunlar listelerinde de yer aldı ve almaya devam ediyor. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde yeni bir güncelleme alacak olan oyun mevcut silahları üzerinde bazı değişiklikler gerçekleştirecekmiş. Ayrıca oyuna özel maç seçenekleri gelecekmiş.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Activision bu yılın en başarılı oyunlarından bir tanesi olan Call of Duty: Modern Warfare için yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyormuş. Oyuna gelecek olan sıradaki güncelleme ile oyunculara özel maç seçenekleri sunulacak, oyunda yer alan silahlar üzerinde de bazı değişiklikler yapılacakmış.

Infinity Ward’ın haberleşme müdürü olan Ashton Williams Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımda da oyuna çeşitli değişiklikler getiren büyük bir güncellemenin önümüzdeki birkaç gün içinde geleceğini belirtmiş.

Güncellemenin net çıkış tarihi duyurulmadı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.