Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call Of Duty: Modern Warfare’in Çok Oyunculu Modu Yarın Gösterilecek!

Call Of Duty: Modern Warfare hakkında yeni bilgiler yarın paylaşılacak.

Call of Duty serisinin en yeni oyunu olarak Haziran ayında düzenlenen E3 2019’da duyurulan Call Of Duty: Modern Warfare 25 Ekim’de lansmana çıkacak. Merak konusu olarak haberlerde yer bulan oyun, çok oyunculu modunu yarın oyunculara gösterecek.

Call Of Duty Modern Warfare’in Çok Oyunculu Modu Yarın Gösterilecek 2

Activision tarafından E3 2019’da duyurulan Call Of Duty: Modern Warfare, Call of Duty serisinin en yeni oyunu olmakla birlikte en geniş oyunlarından bir tanesi de olacağı yönünde çeşitli iddialar var. 25 Ekim 2019’da lansmana çıkacak olan yeni oyun hem tek oyunculu hem de çok oyunculu olarak oynanabilecek.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre yeni Call of Duty oyunun çok oyunculu modu 12 Temmuz’da yani yarın oyunculara sunulacakmış. Yıllardır oyunculara sürükleyici bir savaş deneyimi sunan Call of Duty serisi yeni oyunu ile serinin dışına çıkacak ve alışılmadık bir yapı eşliğinde oynanacakmış.

E3 2019’da duyurulan ve o günden bu yana sessizliğini koruyan yeni yapım, 12 Temmuz’da sessizliğini bozacak ve oyunlar ile daha fazla bilgi paylaşımı yapacakmış. Geliştirici ekibin resmi Twitter adresi üzerinden de yapılan duyuru da 12 Temmuz hedef olarak gösteriliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.